logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

День "Безпечного Інтернету"


Опубліковано Чт, 8 Лютого 2018 в 12:54


      День безпечного Інтернету (SID) організовано мережами Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми та молоддю.  

      Понад 140 країн підтримали ідею Дня безпечного Інтернету, мільйони людей в усьому світі об’єднуються заради натхнення до позитивних змін та підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах.

      Тож 6 лютого 2018 року, в рамках Всеукраїнської програми «Безпека дітей в Інтернеті», вчителем інформатики Сурган Веронікою Сергіївною було проведено тренінг «Безпечний Інтернет» для учнів 7-8-х класів Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей».

      На  занятті учні познайомилися із сайтами, на яких пропонується зрозуміла, застосована на практиці інформація по Інтернет-безпеці. Також розглянули життєві ситуації, які могли б трапитися із дітьми в мережі. Пройшли анкетування «Рівень поведінки в Інтернеті» та наостанок згадали правила розумного користувача Інтернетом.

      Отож поповнивши свій багаж знань цікавою та корисною інформацією з тренінгу, учні 7-8-х класів тепер можуть безпечно подорожувати мережею Інтернету.