logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Побували на презентації альбому "Досвід" інді-рок гурту "Vivienne Mort"


Опубліковано Пн, 23 Квітня 2018 в 09:19


   Музика – це натхнення, спокій і водночас драйв, бурхливий нестримний потік енергії та сили. Музика має лікувальні властивості, спонукає до саморозвитку й самопошуку, допомагає розкривати почуття, висловлювати думки без зайвих слів…

   Учні запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» із ентузіазмом  відреагували на запрошення волонтерської групи «AngelS» відвідати концерт українського інді-рок гурту «Vivienne Mort», що завітав до Запоріжжя.

   «Vivienne Mort» засновано Даніелою Заюшкіною у 2010 році. Гурт увійшов до півфіналу національного відбору на Євробачення - 2017. Музичний колектив є відомим не лише в Україні, а й за її межами.

   Отож 20 квітня 2018 року вихованці 7-11-х класів «Козацького ліцею» побували в Запорізькій обласній філармонії на презентації нового альбому «Vivienne Mort» «Досвід».

   Хоча виступ артистів з технічних причин розпочався на годину пізніше, але очікування від концерту перевершили сподівання.

   Вражала унікальна манера виконання солісткою своїх пісень. Гармонійно поєднувались з музикою театралізовані елементи: світлові ефекти, багато диму, напівтемрява, що додавало таємничості, магічності виступу та зачаровувало.

   Артистка взаємодіяла зі шанувальниками своєї творчості. Пісні «Пташечка», «Грушечка» та інші співав увесь зал.

   Було атмосферно. Дві години повної релаксації.

   Дякуємо керівнику «AngelS» Юрію Вдовцову за можливість насолодитись творчістю «Vivienne Mort», а фотографу Антону Довгалюку за чудові світлини з концерту.