logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Відбувся І тур ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики


Опубліковано Пн, 22 Січня 2018 в 14:27


       21 січня 2018 року комунальний заклад «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради гостинно зустрічав 196 геніїв точних наук - переможців і призерів ІІ (районного) етапу, а також інтернет-олімпіади, які з’їхались з усіх куточків  м. Запоріжжя та області для проведення І туру ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики.

       Керівник олімпіади – кандидат педагогічних наук, доцент Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Склярова Ірина Олександрівна.

       На відкритті олімпіади  юних математиків привітав голова журі  - кандидат фізико-математичних наук, доцент Запорізького національного університету Зіновєєв Ігор Валерійович.

      Директор «Козацького ліцею» Губіна Оксана Олександрівна також звернулася до гостей навчального закладу, побажавши успіхів та наполегливості у написанні олімпіади.

      Потім юні генії розійшлися по кабінетах для виконання олімпіадних завдань.

       Нагадуємо, що ІІ тур ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики відбудеться 27 січня 2018 року в «Козацькому ліцеї». Бажаємо учасникам віри в себе, натхнення, обдуманих правильних рішень, оптимізму й прогресивного руху до поставлених цілей, незалежно від результату.

       Нехай щастить і кожному посміхається фортуна!