logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

"Маршрут безпеки" для батьків


Опубліковано Ср, 3 Травня 2017 в 20:10


        28 квітня 2017 року педагогами комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради: класним керівником 4-А класу Симоненко Аліною Олександрівною, вихователем Безкоровайною Маргаритою Григорівною та соціальним педагогом Моргун Анастасією Григорівною з метою формування у батьків майбутніх п’ятикласників компетентності з питань збереження репродуктивного здоров’я підлітків, профілактики ВІЛ/СНІДу та ІПСШ було проведено інтерактивний захід «Маршрут безпеки».

       Батьки, які взяли участь у занятті, отримали  інформацію, націлену на опанування навичками безпечної для життя і здоров’я поведінки, яку зможуть передати своїм дітям та навчити їх свідомо ставитись до свого життя та здоров’я.

      Також робота з профілактики ВІЛ/СНІДу та ІПСШ систематично проводиться серед учнів ліцею. У квітні «Маршрут безпеки» пройшли учні 10-В та 11-Б класів. Опановувати знання та набувати навичок безпечної поведінки підліткам допомагають практичний психолог Пугач Ліля Василівна, соціальний педагог Моргун Анастасія Григорівна, лікар Кумар Оксана Русланівна та вчитель біології Андрушко Ася Леонідівна.

       «Козацький ліцей» планує активно працювати над цією темою та продовжити профілактично-просвітницьку роботу серед учасників педагогічного процесу.  Цьому сприятиме те, що наш навчальний заклад був обраний для облаштування тренінгового кабінету у рамках проекту «Консультування з ВІЛ/СНІДу та підтримка інституцій» GIZ в Україні.