logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

"ШКОЛА ДРУЖБИ ТА СПІВПРАЦІ" ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ"


Опубліковано Чт, 1 Квітня 2021 в 11:13


   Наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно та приймати нестандартні рішення.

   Актуальним напрямом роботи в особистісно - орієнтованому навчанні та вихованні учнів для їхнього всебічного розвитку є самоврядування здобувачів освіти.

  Діяльність дитячо-юнацької організації «КІШ» Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» є ефективним інструментом у вихованні підростаючого покоління, розвитку лідерських якостей та творчих здібностей.

   31 березня 2021 року психологічною службою ліцею було проведено перше тренінгове заняття «Школа дружби та співпраці» для оновленої старшини «КОШу», яке дало можливість дітям краще пізнати одне одного.

   Лідери обговорили свої функції в ДЮО «КІШ». Кожен розказав про власну мотивацію бути активним учасником самоврядування здобувачів освіти.

   Зробили акцент на важливості розвитку навичок ефективної комунікації, самопрезентації, стресостійкості та співпраці. Пограли в інтерактивну гру «Зрозумій мене», в ході якої розвивали й тренували ці навички.

   Заняття пройшло в дружній атмосфері. Запланували подальшу співпрацю.