logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

АКТИВНА УЧАСТЬ ЛІЦЕЇСТІВ У ОБЛАСНІЙ ПАТРІОТИЧНІЙ БЛАГОДІЙНІЙ АКЦІЇ "З ЛЮБОВ'Ю ДО ГЕРОЯ" У МЕЖАХ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ МИСТЕЦТВ "ВІЙСЬКОВІ ОБЕРЕГИ ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ"


Опубліковано Пн, 21 Грудня 2020 в 09:56


   З 10 листопада до 19 грудня 2020 року проводилася Обласна патріотична благодійна акція «З Любов’ю до Героя» у межах Всеукраїнського фестивалю мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая» з метою патріотичного і громадянського виховання дітей та учнівської молоді; стимулювання розвитку творчого пошуку; залучення молоді до розуміння прекрасного в навколишньому середовищі  та у своєму житті.

   Організатори акції – Департамент освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації та Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді.

   До акції вирішили також долучитися учні, батьки та педагоги Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей», щоб привітати наших воїнів-захисників із Днем Святого Миколая і прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

   Діти виготовили вироби-обереги з дерева, лози, шишок, бісеру, солоного тіста, картону, паперу тощо. Свої поробки прикрасили новорічним дощиком та іншими яскравими елементами для оздоблення.

   Експонати у вигляді новорічних і різдвяних оберегів (янголи, зірочки, дзвіночки, віночки, ялинки та інші подарунки) передали волонтерам для відправлення військовим у зону ООС на Схід України.

   Вітаємо дорогих воїнів-захисників і захисниць із Днем Святого Миколая! Міцного здоров’я, бадьорості духу, сили, віри в диво та здійснення мрій!