logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

АКТИВНА УЧАСТЬ У ІХ ЗИМОВОМУ ОСВІТЯНСЬКОМУ ФОРУМІ "ТРУСКАВЕЦЬ - 2021"


Опубліковано Пн, 8 Лютого 2021 в 15:42


   Члени Асоціації керівників закладів освіти "Відроджені гімназії України" (ВГУ) продовжують обмінюватися досвідом та здобувати нові знання.

   З 1 лютого 2021 стартував IX зимовий освітянський Форум "Трускавець - 2021" за сприяння президента Асоціації ВГУ Ярослава Турянського.

   Активними учасницями заходу стали директорка Запорізького Козацького ліцею Оксана Губіна та заступниця директора з виховної роботи Тетяна Котова.

   1 лютого у м. Трускавець відбулося урочисте відкриття Форуму.

   Цього ж дня освітяни з 17 областей України взяли участь у науково-практичній конференції із цифрової інформатизації освіти. Були заслухані доповіді та презентації від колег з "Інституту освітньої аналітики" МОН України, "Київської енергетичної Агенції" , компанії "Нова школа", ректора ДОІППО.

   У межах програми IX зимового Форуму "Трускавець - 2021" здійснили мандрівку в Карпати та відвідали відпочинковий комплекс "Опака" біля Східниці.

   Насолоджувалися незрівнянними краєвидами, вдихаючи кришталево чисте гірське повітря.

   2 лютого учасники Форуму побували на майстер-класах і практичних заняттях. Говорили про реформи в галузі освіти в новоутворених ОТГ і впровадження електронного документообігу та електронного журналу в закладах освіти.

   У межах карантинних обмежень змогли все ж таки відвідати Львівську національну оперу та насолодитися музичним супроводом оперети "Весела вдова" в українському виконанні.

   03 лютого керівники освітніх закладів України взяли участь і отримали практичні знання з інформаційно-аналітичного забезпечення закладів освіти, який проводив заступник директора ДНУ "Інститут освітньої аналітики" Андрій Литвинчук.

   4 лютого завітали в гості і познайомилися з науковим ліцеєм імені Івана Пулюя.

   5 лютого 2021 року учасники зимового освітянського Форуму "Трускавець - 2021" отримали Сертифікати про 24 години підвищення кваліфікації.

   Нові знання, корисний досвід, незабутні враження і цікаві знайомства сприятимуть більш ефективній і якісній організації освітнього процесу в "Козацькому ліцеї".

   Дякуємо президенту Асоціації керівників закладів освіти "Відроджені гімназії України" Ярославу Турянському за якісну організацію поїздки та насичену й цікаву програму для освітян. Це були чудові 5 днів!

      

      

      

      

 

      

      

#Козацькийліцей

#ВідродженіГімназіїУкраїни

#Освітянський_Форум_Трускавець_2021

#ВГУ