logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

АКТИВНА УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ ОСВІТНЬОМУ КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКОМУ ПРОЄКТІ ДО 150-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ "ЛЕСЯ УКРАЇНКА: РОЗШИРЕННЯ ГОРИЗОНТІВ"


Опубліковано Пн, 1 Березня 2021 в 15:04


   Рік 2021 оголошений роком Лесі Українки.

   В Україні на державному рівні відзначать 150-річчя з дня народження письменниці й громадської діячки Лесі Українки, яке виповнилось 25 лютого 2021 року.

   Запорізький Козацький ліцей та Етноклуб «Мальви» Запоріжжя брали активну участь у Міжнародному освітньому культурно-мистецькому проєкті до 150-річчя від дня народження Лесі Українки «Леся Українка: розширення горизонтів», який було проведено Товариством зв'язків із українцями за межами України (Товариством «Україна-Світ»), Світовою Федерацією Українських Жіночих Організацій (СФУЖО) та Національним музеєм літератури України спільно з громадськими та  освітніми закладами України та зарубіжжя.

   У межах заходу відбулися читання поезії, виконання музичних творів на слова Лесі Українки, створення ілюстрацій до творів Лесі Українки, показ уривків із театральних вистав, квести. Урочистості тривають!