logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

АКТИВНА УЧАСТЬ У ZOOM-ДИСКУСІЇ "МОЛОДЬ ТА ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ: СПІВПРАЦЮВАТИ, НЕ МОЖНА ІГНОРУВАТИ"


Опубліковано Пн, 13 Грудня 2021 в 13:41


   На запрошення центра «Нова Європа» спільно з Ініціативою Посли європейської молоді в Україні 9 грудня 2021 року лідери самоврядування здобувачів освіти – представники старшини «КОШу» та бажаючі активісти Запорізького Козацького ліцею взяли участь у  Zoom-дискусії «Молодь та євроінтеграція: співпрацювати, не можна ігнорувати».

   Захід відбувся у межах Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

    Під час онлайн-зустрічі молодь із різних областей України обговорювала питання, що стосуються гендерної рівності, екології, волонтерства. Також закцентували увагу на поняттях «молодіжна рада» та «молодіжний парламент» як дієвих інструментах впливу. Міркували й про шляхи залучення тінейджерів до модернізації України.

   Активістка Козацького ліцею Марія Прокопенко поділилася  досвідом організації та діяльності молодіжного самоврядування нашого освітнього закладу. З-поміж понад 60 учасників саме Марія стала однією з найактивніших і виграла фірмові подарунки від Центру «Нова Європа» та Послів європейської молоді в Україні.

   Під час заходу ліцеїсти дізналися цікаву інформацію щодо покращення життя у своїй країні, отримали багато мотивації і приємних емоцій!