logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЦІКАВИЙ ДОСВІД НА XXIX КОНФЕРЕНЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ "ВІДРОДЖЕНИХ ГІМНАЗІЙ УКРАЇНИ" "НОВІ ВИКЛИКИ СУЧАСНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ В 2021-2022 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ"


Опубліковано Вт, 12 Жовтня 2021 в 20:10


   Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей» є учасницею Всеукраїнської асоціації «Відроджені гімназії України» (ВГУ).

   Збирає однодумців для обміну досвідом, цікавими ідеями та власними напрацюваннями щодо модернізації та розвитку прогресивних освітніх закладів України президент Асоціації Ярослав Турянський.

   Отож з 4 до 8 жовтня 2021 року керівники провідних освітніх закладів нашої держави, серед яких і директорка Запорізького Козацького ліцею Оксана Губіна та її заступниця з методичної роботи Лариса Дмитрів, зібралися у науковому центрі України – місті Харкові на XXIX конференції ВГУ «Нові виклики сучасної української школи в 2021 – 2022 навчальному році: реалії та перспективи».

   У межах навчальної програми заходу відвідали обласний науковий ліцей-інтернат «Обдарованість», обласну санаторну школу № 13,  комунальний заклад «Пісочинський ліцей Пісочинської селищної ради», Харківський приватний ліцей «Школа «Ранок», комунальний заклад «Харківська обласна Мала академія наук Харківської обласної ради», національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», логістичний центр видавництва «Ранок».

   Окрім навчання, збагатилися  культурно, відвідавши художньо-меморіальний музей І. Ю. Рєпіна в Чугуєві, національний літературно-меморіальний музей імені Григорія Сковороди у Сковородинівці, Пархомівський художній музей ім. П. Ф. Луньова, що є одним із найцікавіших сільських музеїв України та одним із найпопулярніших туристичних об’єктів Харківщини, перший в Україні Краснокутський дендропарк, багатоярусний об'єкт садово-паркової архітектури, який отримав романтичну назву «Співочі тераси».

   Здійснили також мандрівку парком Горького, завітали до  відпочинкового комплексу «Садиба лісника». Отримали насолоду від органного концерту у філармонії!  

   Дякуємо Ярославу Турянському за безцінний досвід, за нові можливості та перспективи.