logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА У "КОЗАЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ"


Опубліковано Пн, 17 Лютого 2020 в 09:38


   День усіх закоханих, або ж День святого Валентина – свято романтики, кохання і дружби, яке дуже люблять учні, батьки та педагоги Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей».

    Як ви знаєте, що у цей день, 14 лютого, прийнято не тільки дарувати коханій чи коханому валентинки або ж робити більш коштовні презенти, а й вітати своїх друзів, колег та дорогих серцю людей теплими словами.

   Розпочався романтичний тиждень у ліцеї із роботи святкової пошти. Бунчужним осередку «Традиції і творчість» ДЮО «КІШ» Осипенком Олександром та його помічником Маєвським Романом було організовано і проведено тематичну дискотеку.

    Святкова фотозона LOVE, створена ініціативними учнями під керівництвом талановитих педагогів Лаврищевої Світлани Федорівни і Кириченко Валентини Володимирівни за ініціативи креативної мами Збіцької Юлії Сергіївни та суперпедагога-організатора Філоненко Юлії Володимирівни, стала прекрасною локацією для індивідуальних і колективних класних фотосесій.

   14 лютого 2020 року зранку Кір’якова Аріна у образі Амура та Бабенко Кіра як символ кохання – чарівне Серце вітали усіх учнів і педагогів із Днем Святого Валентина, Днем любові та дружби, розносячи святкову пошту.

    Вітаємо ще раз усіх зі святом! Бажаємо міцного здоров'я, любові, добра і гарного настрою! Усім любові та взаємного кохання!