logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я У "КОЗАЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ" З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ


Опубліковано Нд, 12 Вересня 2021 в 10:29


   День фізичної культури і спорту в Україні відзначається у другу суботу вересня.

   10 вересня 2021 року, напередодні свята, учні та педагоги Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» відзначали День здоров'я.

   Мета – формування навичок щодо ведення здорового способу життя, розвиток фізичної культури і  спорту, організація змістовного дозвілля.

   Цілісність особистості виявляється насамперед у взаємозв'язку та гармонійній взаємодії психічних і фізичних сил організму. Про це знає кожен.

   Отож здобувачі освіти, батьки та педагоги, об'єднані спільними цілями і прагненнями, організували різні тематичні заходи напередодні Дня фізичної культури і спорту.

   Оздоровчо-спортивне свято для учнів 8-А класу провели студенти ІІ курсу  спеціальностей «Фітнес та рекреація» і «Фізична терапія, ерготерапія» разом із доцентами кафедри фізичної терапії ЗНУ Бессарабовою Оленою Вікторівною та Потаповою Ларисою Володимирівною.

    Після запальної руханки, учні об'єдналися в команди та змагалися в іграх-естафетах.

   Чудовим завершенням спортивного заходу стало нагородження переможців солодкими призами у вигляді медалей.

   Отримали позитивні емоції, заряд бадьорості та гарний настрій!

   Колективи 8-Б та 7-В класів із величезним задоволенням грали у  військово-спортивну гру «Лазертаг» на мальовничому острові Хортиця та на території національного природного парку «Великий Луг», влаштовували рухливі ігри.

   Свіже повітря та спорт – це чудове поєднання!

   Весело, активно та позитивно пройшов День здоров'я у 7-Б класі. На «Великому Лузі»  разом  з командою «Kruteam» діти взяли участь у квесті «Non Stop».

   7-А та 9-В класи святкували День здоров'я в батутно-розважальному центрі «Fly Park».

   Наймолодші ліцеїсти, майбутні козачата з 5-А та 5-Б класів, здійснили свої перші пішохідні походи до колиски козацтва – «Запорізької Січі». Під час мандрівки козацькими стежками втомилися, але отримали нові знання та чудові емоції.

   Учні 6-Б, 9-Б та 10-х класів також організували одноденні піші походи на острів Хортицю. Час провели з користю, граючи у спортивні ігри, влаштовуючи пікніки та пізнаючи рідний край.

   Грали у волейбол, футбол і не тільки, рибалили, милувалися краєвидами Партизанської балки, смажили сосиски, сир та маршмелоу учні 9-А класу разом зі своїми батьками та педагогами, улюбленою керівницею гуртка «Спортивне орієнтування» (від КЗ «Центр туризму» ЗОР) Жиленко Тетяною Миронівною. Було, як завжди, цікаво, драйвово, смачно та незабутньо!

   6-А та 6-В класи здійснили захоплюючу екскурсію по рідному Запоріжжю, а також завітали до обласного краєзнавчого музею, де здобувачам освіти розказали про історію Запоріжжя та про видатних спортсменів з нашого міста.

   Учні 8-В, 11-Б та 11-В класів і їхні вчителі вирішили весело й активно провести час у розважальному комплексі «Капіталіст» та пограти в боулінг. Позмагалися, отримали купу шалених емоцій.

   День здоров'я допоміг згуртувати та соціалізувати молодь. Діти проявили свою витривалість, завзятість, уміння працювати в команді, ставити цілі та досягати їх, вірити у власні сили, відпочивати разом.

   Зі святом! Будьте здорові!

   

   

Фотозвіт за посиланням ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я У «КОЗАЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ» З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ