logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ДЖУРА: ДЕ МИ - ТАМ ПЕРЕМОГА!


Опубліковано Вт, 30 Серпня 2022 в 13:10


   З 17 по 25 серпня 2022 року у мальовничому Закарпатті відбувся ІІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У ньому взяв участь рій «Яструби» комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей»» Запорізької обласної ради. До складу рою входили учні 9-10-х класів.

   9 днів джури рою «Яструби» займалися військовими вишколами з тактичної підготовки, стрільби, метання гранати, тактичної медицини, стройової підготовки. Діти пройшли туристично-спортивну смугу перешкод, брали участь у творчо-інтелектуальних конкурсах, творчих майстернях, здобували навички спортивного орієнтування під час радіальних туристичних походів.

  Під час екскурсій містами Закарпаття вони знайомилися з історією визвольної боротьби українського народу.

   Учасники гри «Джура» продемонстрували свою винахідливість, креативність, творчу майстерність, фізичну та військову підготовку. Джури з користю провели час у таборі, відпочивали, навчалися та знайшли нових друзів з різних куточків України.

   Наші «Яструби» стали кращими у змаганнях із линви в чоті, стрільби з пневматичної гвинтівки, найвправніше долали смугу перешкод, показали найвищий рівень знань з тактичної медицини. Разом із друзями з Закарпатської, Одеської та Волинської областей захоплювалися патріотично-мистецькою програмою конкурсу «Ватра».

  Всі учасники гри отримали дипломи та подяки Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді, а також подарунки.

   З нетерпінням чекаємо на зустріч у наступному році!

   Слава Україні!

      

Фотозвіт за посиланням: ДЖУРА: ДЕ МИ – ТАМ ПЕРЕМОГА!