logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Екскурсія до Запорізького авіаційного коледжу ім. О.Г. Івченка та музею техніки "Мотор Січ"


Опубліковано Пт, 20 Квітня 2018 в 14:16


     17 квітня 2018 року учні 9-х класів Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» у супроводі педагогів Тараненко Олени Вадимівни та Кириченко Валентини Володимирівни здійснили екскурсію до Запорізького авіаційного коледжу ім. О.Г. Івченка. Познайомилися з матеріально-технічною базою освітнього закладу.
     Відвідали також музей техніки «Мотор Січ». На двох поверхах будівлі в просторих залах розташувалися експозиції різної техніки. На першому поверсі музею познайомилися з експозицією, присвяченою історії Запорізького моторобудівного заводу, де на основі архівних документів, матеріалів інформаційних джерел, спогадів фахівців, організаторів виробництва в хронологічній послідовності відновлена історія створення та розвитку заводу. 
     Ліцеїсти розглянули колекції поршневих і реактивних авіаційних двигунів, що випускалися підприємством в різні періоди його історії.
     Учням екскурсія дуже сподобалась. Багато нового та цікавого дізналися про підготовку майбутніх авіаінженерів, на власні очі побачили літаючі експонати та мали можливість посидіти в кабіні пілота гвинтокрила.