logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

І БУДЕ В НАС ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ! МИ ВСІ ЙОГО ЧЕКАЄМО, І НАШУ СЛАВНУ УКРАЇНУ НАВІКИ ПРОСЛАВЛЯЄМО


Опубліковано Сб, 26 Березня 2022 в 23:07


   Нестерпно боляче нам, українцям, бути очевидцями жахливих подій війни, яка вже понад місяць триває у нашій країні...

   Психологічно важко не тільки дорослим, а й дітям, адже вони переймають тривожність  від дорослих... Тож разом із батьками педагоги та психологічна служба Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» допомагають знизити рівень стресу, впоратися з емоційним навантаженням і піклуватися про здоров'я, безпеку та розвиток наших учнів під час війни.

   Важко морально також тим ліцеїстам, які виїхали з батьками за кордон. Вони дуже сумують за Батьківщиною, своїми друзями, рідним Козацьким ліцеєм...

   Війна в Україні, яку розпочала Російська Федерація, постає у дитячій поезії та малюнках... Кожен хоче зробити свій внесок у прискорення нашої Перемоги ділом, словом чи молитвою.

   Дуже потужний вірш під впливом наслідків вторгнення російських окупантів у нашу державу написала талановита учениця 6-А класу Вікторія Пономаренко.

   «І буде в нас День Перемоги! Ми всі його чекаємо, і нашу славну Україну навіки прославляємо!»  – ось таким глибоким оптимізмом пронизані останні поетичні рядки патріотичного ліричного шедевру Вікторії. І ці рядки додають ще більше сили, віри та надії, більше впевненості в нашій беззаперечній абсолютній Перемозі.

   Безмежна вдячність усім захисникам України, працівникам МНС, волонтерам та кожному, хто об'єднався у боротьбі з ворогами й боронить нашу землю, бо ми – «вільні люди, так було, так буде...»