logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Інтерактивне заняття "Що таке любов?"


Опубліковано Пт, 22 Грудня 2017 в 09:10


      20 грудня 2017 року до Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» завітав клірик Свято-Єлизаветівського монастиря - ієрей Димитрій з ініціативою провести пізнавальне інтерактивне заняття «Що таке любов?» для учнів 9-х класів.

       Ця тема є досить актуальною для молодих людей XXI століття, так як саме у підлітковому віці з’являються симпатії один до одного, а от як їх проявляти і що з ними робити не кожен може розібратися.

       Тому, щоб у взаємовідносинах між юнаками і дівчатами панувала гармонія, щирість і дотримання меж у спілкуванні, було вирішено провести таке заняття.

       Говорили про любов як Божий дар, кохання, повагу, почуття власної честі та гідності під час спілкування в реальному та віртуальному світі, про моральні норми й правила поведінки.

      Виявляється, що і другом бути не так просто, адже друг – це людина, яка з тобою попри все, завжди буде поруч, підтримає, дасть пораду, вислухає, підбадьорить. Не можна назвати справжнім другом того, хто з тобою заради особистої вигоди: бо ти маєш крутий гаджет чи постійно пригощаєш чимось смачним тощо.

       Підлітки залюбки виконували ситуаційні завдання. Заняття супроводжувалось мультимедійною презентацією, що допомагало більш широко та глибоко розкрити зміст бесіди.

        Дякуємо ієрею Димитрію за візит і цікаве заняття, яке спонукає до роздумів і змушує кожного задуматись над своїми вчинками, своєю поведінкою, способом життя і ставленням до рідних, близьких і дорогих серцю людей.