logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ІНТЕРАКТИВНИЙ ЗАХІД ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ


Опубліковано Сб, 21 Грудня 2019 в 09:24


   2 грудня 2019 року в КЗ «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» ЗОР відбувся інтерактивний захід «Маршрут безпеки» з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

   Подорожуючи станціями гри, учні 9-В класу разом зі своїми фасилітаторами - практичними психологами Пугач Лілією Василівною і Сєрковою Анастасією Григорівною, вчителем біології Андрушко Асею Леонідівною і студенткою факультету соціальної педагогіки та психології ЗНУ Малаховою Валерією Вадимівною дізнавалися інформацію щодо ВІЛ-інфекції.

   Юнаки розпізнавали ступені ризику інфікування ВІЛ у різних життєвих ситуаціях, з’ясовували, як можна захистити себе та близьких людей, а також де шукати кваліфікованої допомоги.

   В організації і проведенні заходу активно допомагали юні волонтерки - учениці-11-А класу Різник Антоніна та Мироненко Марія.

   Всесвітній день боротьби зі СНІДом – це важлива нагода підвищити рівень поінформованості молоді з питань ВІЛ/СНІДу та їхньої профілактики, а також звільнення від стереотипів і міфів щодо цієї проблеми.

   Будьте здорові! Бережіть себе!