logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

КОМАНДА "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ" - ПЕРЕМОЖЦІ ФУТБОЛЬНОГО ТУРНІРУ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ METALURG CHILDREN'S CUP У ДНІПРОВСЬКОМУ РАЙОНІ


Опубліковано Пн, 30 Вересня 2019 в 09:06


   27 вересня 2019 року на базі Запорізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №100 відбувся футбольний турнір для школярів Metalurg Children's Cup серед команд Дніпровського району, організований МФК «Металург» спільно з ГО «Запоріжжя. Платформа спільних дій», Департаментом спорту, сім’ї і молоді та Запорізькою міською федерацією футболу.

   Учасниками змагань стало 8 збірних команд шкіл Дніпровського району, які обожнюють футбол, серед них -  і вихованці гуртка «Футбол» Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей».

   Команда ліцею на футбольному полі проявила бійцівський характер і продемонструвала високий рівень майстерності, як командної, так й індивідуальної.

   Перемігши суперників у чвертьфіналі і півфіналі із загальним рахунком 7:2, зустрілися у фіналі з господарями майданчика - командою школи №100.

   У запеклій боротьбі здобули абсолютну перемогу з рахунком 4:1.

   Найкращим гравцем турніру визнано Головченка Михайла. Найкращий гол турніру забив Новіков Олег. Вони отримали індивідуальні призи у вигляді оригінальних футболок із логотипом ФК «Металург» та інші цінні подарунки.

   Фінал футбольного турніру Metalurg Children's Cup відбудеться 16 жовтня 2019 року на стадіоні «Славутич-Арена», де команда «Козацького ліцею» зіграє свої матчі за кубок MChC та головний приз турніру – поїздку в Європу.

   Від усієї душі вітаємо команду і педагога-тренера Філоненка Сергія Васильовича з перемогою!

   Бажаємо наполегливості, наснаги і успіхів у фіналі змагань!

   Вболіваємо за Вас і дуже пишаємося! Ви найкращі!