logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

КОЗАЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ З УСІЄЮ ЄВРОПЕЙСЬКОЮ РОДИНОЮ ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ ЄВРОПИ


Опубліковано Вт, 9 Травня 2023 в 12:06


   9 травня 2023 року, усвідомлюючи свою європейську ідентичність, ми разом з усіма українцями та народами Європи долучаємося до відзначення Дня Європи.

   Відповідний указ був підписаний президентом України Володимиром Зеленським 8 травня 2023 року «з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань, постановляю: установити в Україні День Європи, який відзначати щороку 9 травня спільно з державами Європейського Союзу», — йдеться у документі.

   «9 травня ми будемо вшановувати нашу історичну єдність — єдність усіх європейців, які знищили нацизм і переможуть рашизм. Єдність, яка наближає мир», —зазначив президент на офіційному Телеграм-каналі.

   Родина Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» щиро вітає українців та громадян країн об’єднаної Європи з Днем Європи!

   Тільки продуктивна успішна співпраця забезпечить добробут, гармонію, процвітання та перемогу над злом і темрявою в образі країни-агресорки рф.

   Це свято – яскраве свідчення прагнення України жити в дружбі та мирі, спільно з країнами Європи будувати своє майбутнє.

    Пам’ятаймо, що Європа починається не за кордоном, а в серці та справах кожного з нас.

   Миру, добробуту та незламної віри в щасливе cвітле майбутнє України!