logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Ліцеїсти дивували мистецтвом перевтілення


Опубліковано Вт, 30 Жовтня 2018 в 11:29


   24 жовтня 2018 року в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» було гаряче – після уроків почали готуватися до Хеловінської вечірки.

    Досить цікавим, яскравим і чудернацьким був конкурс-виставка «Ой чи живі, чи здорові всі родичі гарбузові?», над організацією якого працювали разом усі: учні, батьки, вчителі й вихователі.

   Від розмаїття прекрасних овочево-фруктових шедеврів розбігалися очі, а захопленню не було меж: кабанчик з гарбуза, кумедна гусінь із яблук, вусаті гарбузи-господарі зі своїми родичами-овочами, страхітливі обличчя з гарбузів зі свічками й без них, майже ювелірні роботи – ваза та кобра, вирізьблені з гарбузів, цікаві композиції з природних матеріалів, листя, останніх осінніх квітів тощо. 

   У другій половині дня  яскраві ініціативні ліцеїсти та керівники дитячо-юнацької організації «КІШ» перевтілилися в цікаві образи улюблених героїв з кінофільмів та мультфільмів, розмалювалися і подалися класами випрошувати солодощі, бажаючи усім щасливого майбуття та бадьорого настрою.

   З настанням темряви розпочалася Хеловінська вечірка. Організатори заходу - бунчужний осередку «Традиції та творчість» Осипенко Олександр, голова ДЮО «КІШ» Левченко Владислава та скарбниця осередку «Волонтерство» Довбня Єлизавета.

   Пройнявшись духом Хеловіну, діти старанно готувалися до тематичної дискотеки. На вечірці усі дивували барвистими, страшними і смішними костюмами.

  За оплесками визначили володарів найдивовижніших і найекстравагантніших костюмів, вручивши їм цукерки та спеціальні подарунки. Також ведучі нагородили кращих за перемогу в конкурсі-виставці гарбузових композицій:

   І місце посіли учні 6-А та 6-Б класів, ІІ – 5-А клас, ІІІ місце – учні 9-А класу.

   Натанцювалися досхочу, посміялися, весело разом із друзями-однокласниками провели час, щоб зі спокійною душею відправитися на канікули.