logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЛІЦЕЇСТИ ПРИВІТАЛИ ОСВІТЯН ЗІ СВЯТОМ


Опубліковано Пн, 7 Жовтня 2019 в 10:09


   Ранок 4 жовтня 2019 року у Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» розпочався неочікувано і дуже радісно для усіх учителів і вихователів.

   Ініціативна творча група дитячо-юнацької організації «КІШ» організувала педагогам ранкову зустріч із привітаннями до прийдешнього свята – Дня працівників освіти!

   Напередодні Дня учителя лідери самоврядування здобувачів освіти Левченко Владислава і Норова Анна організували активну роботу по створенню яскравої тематичної фотозони та виготовленню предметів бутафорії для фотосесій. Це було неочікуваним сюрпризом для освітян. Ідея їм дуже сподобалася.

   Після уроків у актовій залі ліцею зібралася вчительська родина, працівники ліцею, ветерани педагогічної праці на святі з нагоди Дня працівників освіти.

   Ефектний початок концертної програми і гостинну зустріч організували вихованці театрального гуртка «Гармонія» та хор «Соловейко».

   Приймали найщиріші вітання із професійним святом від виконуючої обов’язки директора «Козацького ліцею» Котової Тетяни Миколаївни, яка гостинно зустріла ветеранів педагогічної праці з хлібом-сіллю.

   Свято було наповнене пахощами осені та прекрасною музикою, запальними піснями, поезією…

   Чудовий музичний подарунок підготував для усіх винуватців свята Макаренко Кирило, вихованець гуртка гри на фортепіано «Веселі нотки», виконавши композицію «Балада для Аделіни» (Поля де Сенневіля).

   З найщирішим вітальним словом звернувся до педагогів учень 5-Б класу Вальцер Євген.

   Наступний подарунок - чуттєвий енергійний контемп «Маріонетки» від старшої хореографічної групи «Сузір’я».

   Дебютним виступом порадували Грібова Кіра, заспівавши про чарівницю-осінь, та квартет «МІКС», виконавши пісню «Вітальна».

   Неперевершеною майстерною грою вразив юний актор Поддашкін Антон. Вихованець гуртка ораторського мистецтва «Скарбниця золотого слова» бездоганно декламував гумореску «Чому я спізнився до Вас на урок?», переконавши усіх, що гумор може бути геніальним.

   Неймовірну емоційно-естетичну насолоду отримали від фінального виступу квартету «Унісон» і ансамблю народних інструментів «Забава».

   Щиро вітаємо з професійним святом педагогів, а також нашу любу бібліотекаря, працівників їдальні, інспектора з кадрів, медичних працівниць, команду бухгалтерів, прибиральниць службових приміщень та усіх працівників і працівниць нашого освітнього закладу.

   Саме усі Ви відкриваєте очі на загальнолюдські цінності, вчите боротися з труднощами і ніколи не здаватися, шукати вихід із будь-якої ситуації, роблячи наше життя яскравим, цікавим, комфортним і динамічним.

   Бажаємо кожному, щоб успіхи й перемоги окрилювали на нові звершення і здобутки! Використовуйте всі шанси, надані життям, і досягайте успіху!

   Яскравих Вам фарб життя! З Днем працівників освіти!