logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЛІЦЕЇСТИ ЗДІЙСНИЛИ "НОВОРІЧНУ ПОДОРОЖ"


Опубліковано Ср, 2 Січня 2019 в 19:00


   У повітрі пахне снігом і мандаринами, і в голові вирують думки про те, з ким та як зустріти Новий 2019 рік – рік Жовтої Земляної Свині (за східним календарем).

   26-27 грудня 2018 року навчальний корпус Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» перетворився на інтелектуально-розважальний майданчик, де учні 4-11 класів, визначившись із новорічними образами та назвою своєї команди, відправилися у «Новорічну подорож».

   Старт – актова зала, куди на урочисту частину заходу зібралися  класи-команди. Ведучі познайомили з особливостями святкування Нового 2019 року. Переглянули цікавий тематичний відеосюжет. Насолодилися прекрасними музичними композиціями у виконанні вихованця гуртка гри на фортепіано «Веселі нотки» Громихіна Назара.

   Познайомившись із правилами гри та отримавши підказки з маршрутом руху, відправилися у дивовижну новорічну мандрівку чарівними зупинками.

   Учасники захопливого квесту побували на таких пунктах призначення: «Новорічне розслідування», «Чи спрацює сигналізація?», «Пантоміма», «Якими бувають ялинки?», «Символ року», «Коробка-загадка», ««Угадай, хто я?», «Новорічне диско» та «Сніжковий батл».

   Правильно виконуючи завдання на станціях, від спікерів отримували підказки з напрямком руху далі та частину пазл. У результаті на останній зупинці кожна команда зібрала свій пазл – утворилася літера.

   Новорічна подорож завершилася у спортивній залі. Ведучі привітали учасників з успішним проходженням  квесту. Зібравши літери в слова, отримали ключ-розгадку – привітання з Новим роком.

   Кожен учасник змагань показав свій інтелект, спритність, проявив фантазію, творчість, наполегливість -  і досягнув результату.

   До ліцеїстів на свято також завітали спеціальні гості – Дід Мороз і Снігуронька. «Запалили» разом вогні на чарівній красуні-ялинці. Побажали дітям великих успіхів у навчанні, творчості та спорті, міцного здоров'я, веселих канікул і здійснення найзаповітніших мрій!

   Завершився захід запальною новорічною дискотекою зі спецефектами.

   Вітаємо усіх з прийдешнім Новим 2019 роком! Гарних свят!