logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

МАЙСТЕР-КЛАС "ОСОБЛИВОСТІ ДОГЛЯДУ ЗА МОЛОДОЮ ШКІРОЮ. ПОВСЯКДЕННИЙ МАКІЯЖ"


Опубліковано Пн, 17 Лютого 2020 в 09:05


   Кожна дівчинка чи жінка, незалежно від віку, хоче виглядати по-особливому привабливо і сяюче. Приходить той час, коли юні леді починають експериментувати з макіяжем.

   Але треба пам’ятати, що повсякденний макіяж підлітків має підкреслювати їхню природну красу і маскувати якісь дрібні недоліки. Макіяж повинен бути акуратним і добре поєднуватися із зачіскою та одягом.

   13 лютого 2020 року для дівчат і юнаків 7-11-х класів у конференц-залі Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» відбувся майстер-клас «Особливості догляду за молодою шкірою. Повсякденний макіяж» від б’юті-експерта компанії Mary Kay, консультанта краси, майстра візажу - Оксани Лляної.

   Поговорили про догляд за шкірою у підлітковому віці. «Кожен повинен мати набір, що включає в себе кілька фаз очищення обличчя. Подібний догляд повинен використовуватися щодня, незалежно від того, буде робитися макіяж чи ні…», - ділиться порадами експерт.  

   У підлітковому віці важливо навчити дівчинку правильно фарбуватися і доглядати за своєю шкірою.

   Майстер візажу провела майстер-клас для юних леді, відкривши ученицям головні секрети краси та ідеального макіяжу.

   Дівчата дізналися, як правильно доглядати за шкірою і робити легкий денний make-up.

   Спеціаліст акцентувала увагу на тому, що в моді натуральність: мінімум косметики в ніжних відтінках зробить кожну дівчину чарівно-неповторною.