logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

МЕТЕЛИКОМ УВІРВАЛАСЯ ВЕСНА


Опубліковано Пн, 11 Березня 2019 в 09:47


   Метеликом увірвалася весна в Запорізьку школу-інтернат «Козацький ліцей» - і відразу настрій у всіх прекрасних панянок став святковим і сонячним.

   7 березня 2019 року в актовій залі на святі Весни, Краси і Любові зібралися чарівні педагогині, усі працівниці ліцею, мами, бабусі…

   Учні та вчителі підготували прекрасний тематичний концерт.

   Лунали запальні пісні від дуету «БУМ» та хору «Соловейко», дивували майстерною грою вихованці гуртка гри на фортепіано «Веселі нотки» Макаренко Кирило, Громихін Назар і Пономарьов Ігор, чарували сопілковими мелодіями маленькі «жайворонки».

   Із найкращими словами вітання звернулася до присутніх у залі леді чарівна, як сама весна, директор ліцею Губіна Оксана Олександрівна.

   Неочікуваним приємним подарунком дівчатам і жінкам до свята стала неперевершена гра на синтезаторі Жайворонкова Євгена Олександровича.

   Не переставали дивувати і захоплювати незрівнянні танцювальні композиції вихованців молодшої і старшої хореографічної групи «Сузір’я».

   Цікавим і змістовним був філософський публічний виступ «Чи легко завжди говорити правду?» від учня 10-А класу Ратоша Данила.

   Приймали вітання від спеціальної гості, яка завітала у «Козацький ліцей» на свято, - багаторазової переможниці Всеукраїнських конкурсів зі східних танців Євгенії Соловйової.

   Справжньою родзинкою програми став дебютний творчий виступ вихованців гуртка спортивної боротьби «Самбо». Вкотре переконалися, що увесь Всесвіт стелиться до ніг жінки. Саме вона є натхненням для чоловіків, гармонійно поєднуючи в собі ніжність і силу, витонченість і сміливість.

    Дорогі прекрасні пані, вітаємо усіх Вас зі святом Весни! Бажаємо солодко-мрійливого стану душі, гарного весняного настрою, оптимізму, тепла і натхнення! Кохайте і будьте коханими!