logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Мовний табір "Happy Campers"


Опубліковано Пт, 9 Червня 2017 в 14:59


            Протягом 2-х тижнів з 29  травня  по 9 червня 2017  року у Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» працював літній мовний табір “Happy Campers”.

         У таборі відпочивали та удосконалювали англійську і німецьку мови 17 учнів. Організовували цікаве дозвілля школярів 2 педагоги школи та двоє  волонтерів – студенток ІІІ курсу Запорізького Національного Університету  Перевєрзєва Т.Ю. та Циплухіна Ю.С. Ця команда зуміла показати, що вивчення мов – цікаво і легко, а літній табір може бути веселим і яскравим.

         Програма табору насичена й різноманітна. Головний акцент було зроблено на удосконалення розмовних англійської  та німецької мов.

  Учні повторювали лексичний і граматичний матеріали, складали діалоги, вивчали вірші, пісні, римовки. Проводились фізкультхвилинки, працювали в групах на розвиток навичок мовлення, дивились казки, мультфільми, фільми на англійській та німецькій мовах. Учні охоче сприймали двомовні вірші на українській та іноземній мовах.

        Вихованці табору ознайомлювалися з країнами, мови яких вивчають: Німеччиною та Великобританією,  активізували та систематизували  лексичні одиниці за  різними темами: «Родина»,  «Здорове харчування» ,»Пори року», «Спорт», «Хобі», «Світ тварин» та ін.

Удосконалювали граматичні навички з письма, розвивали логічне мислення, зв’язне мовлення, розвивали творчу індивідуальність, спостережливість, пам'ять, увагу.