logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Незабутньо та дуже цікаво відзначили День Святого Валентина


Опубліковано Чт, 15 Лютого 2018 в 20:49


     Щороку 14 лютого майже у всьому світі відзначають День дружби та кохання – День Святого Валентина. Обожнюють це свято також у Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей».

     14 лютого 2018 року в освітньому закладі було надзвичайно насичено і яскраво.

     З 12 лютого працювала святкова пошта до Дня Святого Валентина, тому зранку, в день свята, маленька Корнюшина Валерія у ролі амурчика-купідончика, Сінцьова Надія у образі символа Кохання та Мотренко Софія як охоронниця поштової скриньки взялися розносити листівки – «валентинки» своїм адресантам по класах.

     Дитячому щастю не було меж, коли до рук потрапляла довгоочікувана вітальна листівка...

     Вечір «Вічна мелодія кохання», підготовлений активними талановитими ліцеїстами, розпочався із перегляду відеосюжету про історію виникнення Дня Святого Валентина.

     Ведучі свята – Мотовілова Аліна, Ратош Данило, Мотренко Софія і Тарковський Владислав відправили глядачів у віртуальну мандрівку країнами Європи, щоб познайомити присутніх із традиціями й особливостями святкування Дня усіх закоханих у різних куточках світу.

      Гнатко Софія із 5-Б класу, декламуючи поезією «Люблю Україну», показала, що любов може бути різною і всеосяжною.

     Цікавим був пісенний подарунок «Заметался пожар голубой» від учениці 11-Б класу Острівної Анастасії під акомпанемент юного талановитого піаніста з 10-А класу Громихіна Назара.

      Запалив вибуховими емоціями зал танцювальний мікс від дівчаток із 8-Б класу. Дзвінкоголосий дует «БУМ» (Прокопенко Марія і Магденко Анастасія) виконав символічну пісню «Білі ангели».

      Чуттєвістю наповнена лірична композиція «З коханими не прощаються» від вихованців театрального гуртка.

     Бездоганним виконанням гуморески «В День Святого Валентина» вразила глядачів незрівнянна Прокопенко Марія.

     Дуже веселим і неординарним був танцювальний номер від учнів 6-А класу.

     Зворушлива поезія «Она в слезах присела на скамейку» від неповторної Анастасії Острівної спонукала до роздумів над філософією життя та кохання.

     Величезну насолоду отримали від музично-літературної композиції на вірші Івана Франка «Фантастичні думи, фантастичні мрії».

     За ініціативи креативних курінних отаманів на засіданні Малого козацького Кола вирішили напередодні Дня Святого Валентина провести соціологічне опитування серед ліцеїстів і ліцеїсток:

1.       Хто найкрасивіша дівчина / найкрасивіший хлопець ліцею?

2.       Людина, з якою приємно розмовляти на будь-які теми, хто може вислухати і дати пораду, тобто хто серед дівчаток / хлопчиків освітнього закладу є найкомунікабельнішою  / найкомунікабельнішим?

3.       Хто в «Козацькому ліцеї» є найпопулярнішою/ найпопулярнішим?

      Отож визначили і нагородили на вечорі «Вічна мелодія кохання» переможців:

      Баштаненко Каміл і Баштаненко Шаміль з 11-Б класу здобули перемогу у номінації «Найкрасивіші» серед хлопчиків та юнаків ліцею; Соболєва Надія і Гора Марія, учениці 10-А класу, стали «Найкрасивішими» серед дівчаток; у номінації «Містер комунікабельність» перемогли Касіч Євген (10-А кл.) і Батраченко Артем (11-В кл.); «Міс комунікабельність» - Семенюк Тетяна (10-А кл.) і Кононенко Софія (7-А кл.). Переможцями у номінації «Найпопулярніший» і «Найпопулярніша» стали Осипенко Олександр з 9-Б класу, Сагдєєв Марат, учень 11-В класу, Острівна Анастасія з 11-Б класу та Мотовілова Аліна, учениця 4-Б класу.

     Отаким прекрасним і багатим на цікаві події, нові враження, незабутні емоції, радісним від спілкування в колі дорогих та близьких серцю людей – батьків, родичів, педагогів, друзів, однокласників пройшов День Святого Валентина в «Козацькому ліцеї».