logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

НЕЗАБУТНІ ВРАЖЕННЯ ВІД КОНЦЕПТУАЛЬНОГО ШОУ PIANOБОЯ


Опубліковано Ср, 28 Листопада 2018 в 09:45


   25 листопада 2018 року в палаці культури «Дніпроспецсталь» відбувся ексклюзивний шоу-концерт українського музиканта, композитора та співака Pianoбоя (Дмитра Шурова), на який учнів 8-11 класів Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» запросив керівник волонтерської групи «AngelS» Юрій Вдовцов.

   Із перших хвилин виходу артиста та його команди музикантів і до останніх присутні в залі перебували в стані приємної напруги. Вражало поєднання музики і світлових ефектів. Кожна нова композиція – нові сюрпризи: бубон літав над сценою, разом із залом на діджейському пульті Pianoбой записував треки, зачаровував віртуозною грою на фортепіано, заряджаючи енергетикою глядачів і слухачів.

   Хіти «Кохання», «Вітчизна», «На вершині», «Все, що тебе не вбиває», «Шампанські очі», «Полуничне небо» співали усі. Артист також виконав нові пісні.

    Концерт Дмитра Шурова надовго запам'ятається усім, хто того вечора вирішив відправитися у світ музики.

   Щиро дякуємо волонтерській групі "AngelS" за сприяння розвитку естетичного смаку, прищеплення любові до мистецтва та організацію цікавого дозвілля у дітей і юнацтва «Козацького ліцею».