logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

От і пролунав Останній дзвінок


Опубліковано Пн, 29 Травня 2017 в 14:05


         26 травня 2017 року вся родина комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради зібралася на свято Останнього дзвоника.

         Завітало на захід багато почесних гостей: депутат  Запорізької обласної ради Ковиліна Тетяна Миколаївна, президент Всеукраїнської організації «Спас», радник Міністра молоді та спорту України Притула Олександр Леонтійович, заступник генерального директора ПАТ «ZTR» з персоналу та адміністративних питань Гайдаєва Анна Ігорівна, заступник голови Дніпровської районної адміністрації Запорізької міської ради Гриценко Віталій Володимирович, директор гандбольного клубу «ZTR» Іванісов Сергій Миколайович та директор дитячо-юнацької спортивної школи Харченко Володимир Іванович, які привітали учнів, педагогів і випускників 2017 року зі святом.

         Директор «Козацького ліцею» Губіна Оксана Олександрівна нагородила відмінників похвальними листами, а також переможців Обласних олімпіад з навчальних предметів, переможців та призерів Обласних і Всеукраїнських художніх, патріотичних конкурсів та конкурсів з декоративно-ужиткового мистецтва. Було нагороджено юнаків за спортивні досягнення з гандболу й футболу. Оксана Олександрівна привітала почесними грамотами за самовіданність в роботі кращих педагогів.

         Також за рейтингами успішності, активності та дисципліни протягом навчального року старшиною козацької дитячо-юнацької організації «КІШ» та адміністрацією школи-інтернату було визначено найкращі класи. Перехідну стеллу у формі зірки від дев’ятикласників як найкращий клас 2016-2017 навчального року отримав 10-Б клас (класний керівник – Зубарева Юлія Сергіївна, вихователь – Ситник Олег Володимирович) серед учнів середньої та старшої ланки. А серед початкових класів найкращими вже третій рік поспіль залишаються тепер уже випускники початкової школи – 4-Б клас (класний керівник – Липка Наталія Іванівна, вихователь – Мендоса Плата Альона Олександрівна).

       З нагоди надзвичайно важливої події для учнів та педагогів школи-інтернату, яка з 26 січня 2017 року за рішенням сесії Обласної ради змінила свій статус на Запорізьку школу-інтернат «Козацький ліцей», дружно заспівали гімн «Козацького ліцею».

        Чудовим музичним подарунком на святі став виступ тріо ансамблю народних інструментів «Жайворонки». Випускники 9-Б класу виконали зворушливу пісню «Дякую тобі, рідна школо!».

       У чарівний світ музики і танцю усі ліцеїсти, батьки, вчителі, гості відправились разом із випускниками 11-Б класу, які порадували глядачів чуттєвим зворушливим прощальним вальсом.

        Галаслива шкільна родина привітала своїх наставників-педагогів квітами. Пролунав останній дзвінок. Випускники відпустили в небо кульки миру і, зробивши прощальне коло пошани разом зі своїм класним керівником Попач Лесею Василівною, вихователями та тренером Величком Володимиром Івановичем, відправились у рідний клас на останній у житті шкільний урок.

        Завершилось свято Останнього дзвоника  піснею «Україна –це ми!» у виконанні вокальної групи «Мрія».

        Ведучі заходу, харизматичний вчитель Філоненко Сергій Васильович і чарівна учениця 3-Б класу Мотовілова Аліна, побажали випускникам написати ДПА та скласти ЗНО на високі бали, а іншим ліцеїстам - чудового літнього відпочинку.