logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Отримали Дипломи за високі результати на Всеукраїнській інтернет-олімпіаді "На Урок" з біології


Опубліковано Пт, 4 Травня 2018 в 10:50


   У 2017-2018 навчальному році учні Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» вперше взяли участь у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з біології.

   До 8 квітня 2018 року на участь в олімпіаді подали заявки 58 учнів 6-11-х класів освітнього закладу.

   Головна мета інтернет-олімпіади «На Урок» – створення оптимальних мотиваційних умов для вивчення відповідної предметної дисципліни усіма учнями з будь-яким рівнем знань. Завдання були адаптовані до шкільної програми, але такі віртуальні інтелектальні змагання мала суттєву відмінність від типових конкурсних заходів – кожен без винятку учень зміг проявити себе.

   На виконання завдань відводилось 40 хвилин. Додаткова перевага дистанційної олімпіади – можливість роботи над нею у будь-який час у зазначених межах проведення конкурсу, адже доступ до особистого кабінету учасників є цілодобовим.

   Після завершення роботи над завданнями, учні мали можливість побачити кількість отриманих балів. Також учасники змогли переглянути правильні відповіді та проаналізувати допущені помилки. Завдання були розраховані на учнів з різним рівнем підготовки, тому кожен зміг перевірити свої знання з предмету і спробувати власні сили, побачивши над чим ще треба працювати додатково.

   В інтернет-олімпіаді з біології для 8-го класу від освітнього проекту «На Урок» взяли участь 3 903 учня з 477 шкіл із 258 населених пунктів України; із Запорізької області – 201 учасник.

   2 травня, по завершенню Всеукраїнської інтернет-олімпіади, були оприлюднені рейтингові результати та списки. Ось які результати показали учні «Козацького ліцею»:

   Диплом І ступеня отримала Слюсар Ярослава, учениця 8-А класу, посівши 18 місце в області та 243 в Україні.

   Серед учнів10-х класів в олімпіаді взяли участь 2 262 юних біологів з 335 шкіл з 210 населених пунктів України. Із Запорізької області було 129 учасників.

   Дипломом ІІ ступеня був нагороджений учень 10-А класу Кузьмич Олексій. Його результат - 14 місце по області та 225 в Україні.

   У Всеукраїнській інтернет-олімпіаді з біології для 11 класу від освітнього проекту «На Урок» взяли участь 1 759 учнів з 297 шкіл з 186 населених пунктів України; від Запорізької області - 144 учасники.

   11 клас «Козацького ліцею» дуже вдало представила Острівна Анастасія, яка отримала Диплом І ступеня. Посіла 14 місце по області та 68 місце по Україні.

   Вітаємо найкращих - Слюсар Ярославу, Острівну Анастасію та Кузьмича Олексія з високими результатами на Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з біології. Бажаємо стрімкого руху вперед, саморозвитку та самовдосконалення. Ви наша гордість!