logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ПЕДАГОГИ "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ" НА ІНТЕГРОВАНОМУ УРОЦІ-КОНЦЕРТІ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ


Опубліковано Вт, 5 Жовтня 2021 в 14:13


   Професія вчителя – унікальна. Подібної у світі немає. Кожен педагог своїм серцем і розумом формує завтрашню людину, суспільство, зрештою, усю цивілізацію.

   День учителя в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» –особливе свято, яскраве та неповторене.

   1 жовтня 2021 року, напередодні Дня учителя, ранок розпочався з привітань від учнів. Креативний підхід у підготовці подарунків застосували лідери самоврядування здобувачів освіти – бунчужні та скарбничі осередків «Традиції і творчість» та «Волонтерство», виготовивши коробочки хендмейд зі спеціальними сюрпризами.

   Кульмінацією дня став інтегрований урок-концерт «Вчителем бути чи не бути?», який підготували та провели талановиті учні з нагоди Дня працівників освіти.

   Перед початком заходу у ліцей завітав велетенський білий ведмідь, щоб привітати вчителів і вихователів зі святом. Такий WOW-ефект створила Тетяна Сідельник, креативна мама учня Андрія Мороза.

   Після актуалізації опорних знань перейшли до мотиваційного етапу. Гарячим «Хітом сезону» вражали вихованки хореографічної групи «Сузір’я».

   Під час основної частини уроку-концерту отримали привітання від господині «Козацького ліцею» Оксани Губіної, яка нагородила грамотами Департаменту освіти і науки ЗОДА кращих педагогів та презентувала подарунки – хризантеми в горщиках для висадки на подвір’ї освітнього закладу – від депутатки Запорізької міської ради Людмили Огороднік.

   Музичні вітання від збірної вокальної групи, квінтету «Акварелі» та тріо «Чарівні мандри» викликали шквал емоцій у «винуватців та винуватиць свята».

   Яскравим прикладом застосування знань, умінь і навичок із музики та хореографії на практиці були виступи юних піаністів-віртуозів, вихованців гуртка гри на фортепіано «Веселі нотки» – Вікторії Пономаренко та Захара Плаксюка, а також ефектні танцювальні сольні номери від Катерини Єрьомічевої та Надії Горенчук.

   Під час систематизації та узагальнення знань вихованки театрального гуртка «Мистецтво слова» у гумористичній формі нагадали про вживання «Крилатих висловів учителів».

   На завершальному етапі слухали найщиріші побажання з нагоди прийдешнього професійного свята. Зробили висновок, що вчительська професія – дуже відповідальна, велична і важлива.

   Отримали від ведучих Марії Прокопенко та Олександра Арутенянца домашнє завдання:  відсвяткувати цю подію, своє професійне свято, яскраво і незабутньо!

   Дорогі вчителі та вихователі! Ми щиро вдячні Вам за натхненну працю, за ваше вміння долати життєві труднощі, за невичерпне терпіння та творчість, за ґрунтовні знання, формування ключових життєвих компетентностей, за  ваше виховання! Ми це цінуємо!

   Бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я, безмежного щастя, гармонії та добробуту, слухняних і вдячних учнів, реалізації цілей, сонячних днів, віри, надії та любові!

      

Фотозвіт за посиланням  ПЕДАГОГИ «КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ» НА ІНТЕГРОВАНОМУ УРОЦІ-КОНЦЕРТІ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ