logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ПЕДАГОГИ "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ" ПІДВИЩУЮТЬ СВОЮ МАЙСТЕРНІСТЬ


Опубліковано Чт, 29 Жовтня 2020 в 11:04


   26 та 27 жовтня 2020 року у педагогів Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» дні були насиченими і дуже продуктивними: удосконалювали свою педагогічну майстерність на майстер-класах із української літератури від завзятих і креативних вчителів-філологинь Усольцевої О.Є. та Філоненко Ю.В.

   Як можна застосовувати на уроках математики прикладні прийоми вивчення математичних властивостей чисел і дій над ними в форматі «вау-ефект» продемонструвала чарівниця Зубарева Ю.С.  Її «Магічну математику» тепер неможливо забути.

   Переймали досвід колег під час засідань методичних об'єднань вчителів-предметників.

   Знайомилися із цікавими онлайн-сервісами і  веб-інструментами, сучасними методичними прийомами роботи, які можна буде активно впроваджувати у свою діяльність, не залежно від дисципліни чи форми навчання: очної, дистанційної, або ж під час змішаного навчання.

   Кожен педагог поділився  своїми напрацюваннями та новими програмами й інструментами, які можна буде використовувати під час організації освітньої діяльності.

   Отож канікулярний час пішов освітянському бомонду «Козацького ліцею» на користь! З новими креативними ідеями і знаннями готові творити, надихати та плекати інтелектуалів, спортсменів, творчих особистостей, лідерів та патріотів - готувати молодь до сучасного життя.