logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ПЕДАГОГИ "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ" ПОДОРОЖУЮТЬ ПОЛТАВЩИНОЮ


Опубліковано Вт, 5 Жовтня 2021 в 15:37


   Що краще згуртовує колектив та сприяє доброзичливому ставленню одне до одного? Звісно ж, це спільне дозвілля!

   2 та 3 жовтня 2021 року освітянська родина Запорізького Козацького ліцею побувала на екскурсії в Полтаві та Полтавській області – відсвяткували своє професійне свято – День учителя.

   Милувалися краєвидами чудового міста Полтави, відвідали державний історико-культурний заповідник «Поле Полтавської битви» та музей.

   Увечері зібралися на «Українські полтавські вечорниці», де співали народних пісень, влаштовували костюмовані переодягання з танцювальними мініінсценізаціями.

   Саме свято, День працівників освіти, відзначили у місті Миргород – завітали до найвідомішого українського санаторію «Миргородкурорт»: помилувалися красою місцевих пейзажів та спробували всесвітньо відому мінеральну воду із першоджерел.

   Далі за маршрутом – Опішня – «український Рим» понад Ворсклою, гончарна столиця України.

   Національний музей-заповідник українського гончарства вразив як кількістю експонатів, так і самобутнім сюжетом кожної керамічної скульптури.

   Гончарство – це про відпочинок душі через руки! Тож педагоги вирішили також спробувати себе у цьому мистецтві – взяли участь у майстер-класі, під час якого на гончарному крузі самостійно створювали вазочки та інші вироби, які забрали з собою на згадку про дивовижну подорож Полтавщиною.

   Дякуємо голові районної організації профспілки працівників освіти Дніпровського району Запорізької області Олені Вадимівні Тараненко та голові профспілки освітян «Козацького ліцею» Катерині Володимирівні Вальцер за організацію чудового незабутнього вікенду.

      

Фотозвіт за посиланням ПЕДАГОГИ «КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ» ПОДОРОЖУЮТЬ  ПОЛТАВЩИНОЮ