logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Підготовка до відкриття довгоочікуваного тренінгового кабінету від GIZ


Опубліковано Пт, 10 Листопада 2017 в 08:48


        Комунальний заклад «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради з 2016 року активно працює у рамках проекту «Консультування з ВІЛ/СНІДу та підтримка інституцій».

       Наш ліцей має кваліфікованих та досвідчених тренерів: вчителя біології Андрушко Асю Леонідівну та соціального педагога Моргун Анастасію Григорівну, які володіють інструментарієм проекту «Маршрут безпеки» та «Профілактика ВІЛ на робочих місцях».

        У 2017 році представниками німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ «Козацький ліцей» був визнаний одним із найкращих в роботі по цьому проекті у Запорізькій області. У якості заохочення для  подальшого впровадження проекту ми отримали меблі й техніку для тренінгового кабінету.   

       8 листопада представники дитячо-юнацької організації «КІШ» навчального закладу розпочали підготовку до облаштування та відкриття кабінету для тренінгових занять.

       Можна резюмувати, що отримавши спеціально облаштований кабінет із необхідним технічним обладнанням, ми отримали такий освітній простір, в якому педагоги, ліцеїсти, їхні батьки, а також громада в цілому в психологічно сприятливих умовах зможуть отримати якісну допомогу від досвідчених фахівців та перейняти досвід для реалізації його у власному житті.

       Дякуємо німецькій федеральній компанії GIZ за співпрацю та підтримку, за надану можливість навчатися і розвиватися в комфортних та затишних умовах.