logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ПИШАЄМОСЯ ПЕРЕМОЖНИЦЯМИ КОНКУРСУ РЕКТОРСЬКОГО ЕСЕ З ЕКОНОМІКИ ЗНУ


Опубліковано Пн, 29 Березня 2021 в 09:14


   22 березня 2021 року на економічному факультеті Запорізького національного університету в межах традиційної Весняної школи «Я в курсі професійного майбутнього» відбувся захист робіт учасників конкурсу Ректорського есе з економіки.

   Очно захищати свої творчі доробки вибороли право п’ятеро учасників – автори кращих із 10 представлених на конкурс есе, серед яких учениці Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Левченко Владислава (11-Б клас) і Вербова Ксенія (10-В клас).

   У своїх роботах конкурсантки порушують проблеми розвитку економіки України та країн світу й пропонують заходи щодо вирішення цих проблем.

  •  І місце у конкурсі Ректорського есе з економіки посіла Левченко Владислава;
  • ІІІ місце – Вербова Ксенія.

   Переможниці були нагороджені грошовими преміями та цінними подарунками.

   «Ми заохочуємо учнів шкіл до наукової діяльності, адже саме наука дає можливість реалізувати себе у майбутньому в будь-якій галузі, у тому числі в економіці», –розповідає декан економічного факультету ЗНУ Алла Василівна Череп.

   У майбутньому дівчата вже визначилися, де будуть навчатися після закінчення школи та здачі ЗНО – це економічний факультет Запорізького національного університету.

   Вітаємо ліцеїсток-переможниць і бажаємо впевнених сил, високих цілей та яскравих успіхів!