logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Побували на відкритті Новорічно-різдвяного фестивалю та головної запорізької ялинки


Опубліковано Пт, 22 Грудня 2017 в 10:25


      19 грудня 2017 року на площі Фестивальній відбулося урочисте відкриття Новорічно-різдвяного фестивалю та головної запорізької ялинки.

       На захід відправились учні 6-х класів Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» зі своїми класними керівниками Оношком Андрієм Олександровичем, Доброчинською Тетяною Віталіївною та вихователями Дем’яновою Ольгою Іванівною й Хотлубеєм Володимиром Вікторовичем. До урочистостей з нагоди відкриття свята приєдналась також директор навчального закладу Губіна Оксана Олександрівна зі своїми заступницями Бойко Наталією Григорівною й Дмитрів Ларисою Миколаївною.

       Площу Фестивальну неможливо було впізнати: відразу погляд привертає красуня-ялинка, що сяє різнокольоровими вогнями та дивує цікавими різноманітними іграшками, європейське новорічне містечко з казковими будиночками, наметами та ілюмінацією.

       Отримали привітання з Днем Святого Миколая і прийдешніми новорічними та різдвяними святами від представників Запорізької облдержадміністрації. Дуже сподобався й зарядив позитивною енергетикою святковий концерт. Зігрілись гарячим чаєм, зробили фото на пам'ять і повернулися до рідної школи.

       Маленьким ліцеїстам і педагогам поїздка дуже сподобалась. Ніщо так не гріє душу та не наповнює її щастям, як передноворічні приготування і  передчуття чогось незвичайного й фантастичного, віра у прогресивні зміни та мирне майбутнє.