logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ПОДАРУНОК ЗАПОРІЗКОМУ КОЗАЦЬКОМУ ЛІЦЕЮ ВІД БЕРДЯНСЬКОГО МАШИНОБУДІВНОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ


Опубліковано Нд, 14 Березня 2021 в 17:53


   11 березня 2021 року родина Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» радо зустрічала гостей із курортного міста Бердянська.

   Представники Державного навчального закладу «Бердянський машинобудівний професійний ліцей» приїхали до Запоріжжя зі спеціальним подарунком – надзвичайної краси і витонченості совою-флагштоком.

    Директор «Бердянського машинобудівного професійного ліцею» Дудукалов Сергій Вікторович  презентував запорізьким друзям авторський шедевр у межах соціального проєкту «Флагштоки школам міста».

    Про роботу над диво-совою учням «Козацького ліцею» розказав майстер виробничого навчання, коваль за покликом душі з креативними ідеями та золотими руками Шапошник Олександр Миколайович. Саме під його керівництвом талановиті вихованці виготовили такий прекрасний виріб із заліза й наче вдихнули у нього життя.

    Загалом над скульптурою практично місяць працювали майже 30 майбутніх ковалів. Вага птаха – приблизно 50 кілограмів. А розмах крил — метр вісімдесят.

   Бердянські гості в межах співпраці розказали дітям про професію коваля та інші спеціальності, які можна опанувати в Машинобудівному професійному ліцеї, й запросили на навчання. Також запевнили, що з професією коваля проблем з працевлаштуванням точно не буде ніяких.

    Сова як символ мудрості стане окрасою та візитівкою «Козацького ліцею».

   Дякуємо за цінний подарунок. Сподіваємося на подальшу співпрацю.