logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Поїздка на полігон "Близнюки"


Опубліковано Чт, 27 Квітня 2017 в 07:56


          25 квітня 2017 року учні 11-Б класу комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради під керівництвом вчителя захисту Вітчизни Філоненка Сергія Васильовича відвідали військове стрільбище бригадного полігону «Близнюки» військової частини пп В0105 Запорізького гарнізону, щоб взяти участь у навчальних стрільбах.

           До початку проведення практичного виконання вправ стрільб із автомату Калашникова з усіма юнаками, які зібралися на полігоні, було проведено детальний інструктаж з правил безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю. Видали кожному учню «ріжок» з набоями. Потім організовано перейшли до вогневих рубежів, звідки почали стрільбу по мішенях. З кожним учнем на ділянках та навчальних місцях працював індивідуальний інструктор, який допомагав заряджати та розряджати АК і контролював процес навчань.

           «Це незабутні емоції! Найяскравіші враження, що допомагають відчути себе справжнім чоловіком,» - захоплено розказував друзям учень 11-Б класу Буштрук Ілля.

            Усі ліцеїсти-випускники були в захваті від поїздки. Практичні заняття зі стрільби юнакам дуже сподобались.