logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ПОЗМАГАЛИСЯ У РОЗВАЖАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНОМУ НОВОРІЧНОМУ ТУРНІРІ "ГРА В КАЛЬМАРА"


Опубліковано Вт, 28 Грудня 2021 в 08:37


   Через брак яскравих емоцій учні 9-11-х класів Запорізького Козацького ліцею прийняли запрошення взяти участь у розважально-пізнавальному новорічному турнірі «Гра в кальмара».

   22 грудня 2021 року в актовій залі зібралися команди на урочистому відкритті новорічного турніру, де познайомилися з особливостями святкування Нового 2022 року – року Чорного (Блакитного) Водяного Тигра.

   Позитивного настрою додав виступ керівника гуртка англійської мови В’ячеслава Ситника та його вихованця Олександра Доценка, які підготували музичний подарунок для ліцеїстів.

   Приймали також привітання від почесних гостей свята – Діда Мороза та Снігурочки.

   Після цього кожен клас-команда отримав маршрутні листи для проходження випробувань відбіркового етапу «Гри в кальмара», що включав такі конкурсі змагання: ігри «Червоне світло, Зелене світло, або Гарячі стільці», «Детективи», «Кульки», «Канат», «Лабіринт» і, звісно ж, саму «Гру в кальмара». Кожна команда змагалася в парі з іншим класом-командою.

   У конкурсних випробуваннях першого раунду найкраще впоралися зі всіма завданнями на спритність, швидкість, кмітливість, силу, витримку, уважність і логіку та отримали найбільшу кількість балів від педагогів-наглядачів команди 10-Б, 11-Б, 9-А та 9-Б класів – стали півфіналістами турніру.

  За результатами гри «Веселі сніжки» та конкурсу «Найкращий символ року» другого раунду за абсолютну перемогу у фіналі, третьому раунді, змагалися 9-А і 11-Б класи. У інтелектуальному конкурсі «Новорічна вікторина» обидві команди отримали від спікера (наглядача) однакову кількість балів і стали переможцями новорічного турніру «Гра в кальмара».

   Дід Мороз і Снігурочка привітали переможців та всіх учасників турніру солодкими подарунками. А потім відбулася передноворічна дискотека, організована і проведена лідерами самоврядування здобувачів освіти – старшиною «КОШу».

   Тож вітаємо Вас із прийдешнім Новим роком! Бажаємо, щоб у Новому році з нами сталося те саме диво, про яке кожен із вас так мріє.

   Зі святом, дорога наша ліцейна родино! До нових зустрічей у новому 2022 році!

Фотозвіт за посиланням ПОЗМАГАЛИСЯ У РОЗВАЖАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНОМУ НОВОРІЧНОМУ ТУРНІРІ "ГРА В КАЛЬМАРА"