logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ПРЕДСТАВНИКИ "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ" ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ОБЛАСНОГО ФЕСТИВАЛЮ ВОЛОНТЕРІВ "КООРДИНАТОРИ ВОЛОНТЕРСЬКОГО РУХУ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ"


Опубліковано Пт, 20 Грудня 2019 в 11:19


   29 листопада 2019 року, напередодні святкування Міжнародного Дня волонтера, у Інженерному інституті Запорізького національного університету відбувся обласний фестиваль волонтерів «Координатори волонтерського руху в закладах освіти».

   Організатори - представники регіонального науково-методичного центру «Освіта та громадянське суспільство» комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради за підтримки Обласного центру патріотичного виховання та Запорізької обласної державної адміністрації.

   У заході взяли участь волонтери, координатори волонтерської діяльності в закладах освіти, представники громадських організацій, студентська та учнівська молодь.

   На фестиваль також було запрошено тренера координаторів волонтерського руху в закладах освіти, педагога-організатора Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Юлію Філоненко та очільниць дитячо-юнацької організації «КІШ» Владиславу Левченко й Анну Норову.

   Освітяни, громадські активісти, студенти та учні поділилися своїм досвідом, новими ідеями і напрямками роботи щодо реалізації успішних волонтерських проектів.

   Розказав про свій перший волонтерський досвід та про плідну активну роботу в благодійній організації «Благодійному фонді «Карітас Запоріжжя» керівник волонтерської групи AngelS Юрій Вдовцов.

    Порадували глядачів у залі виступи танцювального колективу і вокального ансамблю «Хортичаночка» комунального закладу «Хортицький національний навчально-реабілітаційний багатопрофільний центр» Запорізької обласної ради.

   Відбулася також урочиста церемонія нагородження найактивніших волонтерів-координаторів Запорізького краю.

   Активну участь у нагородженні взяли президент ВГО «Всеукраїнська федерація «Спас» Олександр Притула та віце-президент Костиантын Рыжов (Константин Рыжов), які спільно з науково-методичним центром «Освіта та громадянське суспільство» Запорізького інституту післядипломної педагогічної освіти створили волонтерський проект «Посади дубочок для синів і дочок».

   Завершився захід врученням сертифікатів та запальною енергійною міжкомандною грою.

   Дякуємо модератору фестивалю Тетяні Макаренко за чудове свято, а Юрію Вдовцову - за позитивне завершення зустрічі.