logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ПРЕЗЕНТУВАЛИ ДОСЛІДНИЦЬКІ ПРОЄКТИ "ГРАФІКИ ФУНКЦІЙ НАВКОЛО НАС"


Опубліковано Нд, 29 Травня 2022 в 13:09


   Запорізький Козацький ліцей – сучасний освітній заклад, що надає якісні освітні послуги дітям та обдарованій молоді; сприяє всебічному розвитку здобувачів освіти з урахуванням їхніх здібностей, формує цінності та компетентності, необхідні для успішної самореалізації конкурентоспроможної особистості у житті.

   У межах роботи над науково-методичною темою «Впровадження в освітній процес діяльнісного підходу як фактору реалізації освітніх стандартів» Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» вчитель математики Зубарева Юлія Сергіївна активно впроваджує у своїй діяльності елементи STEM-освіти та міжпредметну інтеграцію.

    Із січня 2022 року учні 9-Б класу під керівництвом педагога-інноватора працювали над дослідницькими проєктами «Графіки функцій навколо нас».

   На жаль, корективи в освітній процес та наше життя внесла не тільки пандемія COVID-19, а й війна, але презентація та захист робіт відбувся.

   24 травня 2022 року на онлайн-зустрічі в Zoom представники команд з гідністю репрезентували свої роботи.

   «Пишаюся вами, сумую та маю надію на скору зустріч, – звернулася Юлія Сергіївна до юних дослідників і додала: – Попереду нас чекає багато нових проєктів та звершень!»

   Пишаємося нашими креативними педагогами, справжніми професіоналами своєї справи, та ініціативними, цілеспрямованими, активними і талановитими учнями.