logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ПРИВIТАЛИ ЧАРІВНИХ ПАНІ ЗІ СВЯТОМ ВЕСНИ, КРАСИ ТА ЛЮБОВІ


Опубліковано Вт, 9 Березня 2021 в 12:38


   Березень – це не тільки перший місяць весни, не тільки відблиск крижинок і приліт перших птахів. Це пора сонця, радості, квітів і надії, краси та любові!

   З приходом весни Життя починається спочатку. Ця пора приходить раптово, бурхливо, змінюючи все навкруги, пробуджуючи природу й наші почуття.

   5 березня 2021 року в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» відбулося традиційне Свято Весни, Краси і Любові з нагоди Міжнародного жіночого дня, що відзначається 8 березня.

   Відкривав святковий концерт ансамбль народних інструментів «Жайворонки» – прилетіли і порадували усіх своїми чудовими сопілковими мелодіями. Спеціальний музичний подарунок для чарівних дівчат і жінок, колежанок та усіх працівниць освітнього закладу підготував керівник ансамблю Жайворонков Євген Олександрович.

   Найкращі привітання і побажання в цей день звучали від юних піаністів і піаністок ліцею, вихованців гуртка «Веселі нотки»: Риженкової  Софії, Макаренка Кирила, Пономаренко Вікторії та Костюченка Нікіти.

   Проникливо й чуттєво запалали на сцені зірочки хореографічної групи «Сузір’я». Отримали гарні емоції від сольного танцювального номеру Семененко Анастасії. Свою енергію глядачам у залі та природі передала молодша хореографічна група «Сузір’я» через дебютний танець «Веснянка».

   Про мрії усіх прекрасних панянок розказали вихованки театрального гуртка «Мистецтво слова» під час комедійної сценки «Про що мріють жінки?» Залюбки переглянули також авторський аудіовізуальний шедевр юних актрис «Хто вам сказав, що я слабка…», який дівчатка зняли під керівництвом своєї наставниці Миронової Анни Сергіївни з нагоди відзначення 150-річчя з дня народження письменниці і громадської діячки Лесі Українки.

   Приємним подарунком на святі був виступ вихованця ансамблю народних інструментів «Забава» Сергія Бадуна під акомпанемент викладачки музичної школи №3 Скрипки Олени Володимирівни.

   Співав вокальний дует «Фантазія». Звучали привітання від чарівного саксофоніста Довжика Ростислава та юної скрипальки Мозгіної Бєати.

   Показовий виступ із нагоди свята підготували вихованці гуртка спортивної боротьби «Самбо». 

   Завершився концерт запальною «Піснею сміливих дівчат» у виконанні Магденко Анастасії.

   Привітати своїх педагогів із прийдешнім святом 8 березня прийшли також випускники. Неочікувано й дуже приємно.

   Наші українські жінки -  найкращі у світі!

   Шановні пані, бажаємо, щоб Ваше життя множилося щастям, кохайте і будьте коханими! Здоров’я Вам, родинного затишку, добробуту, гарного настрою! Нехай ніжні почуття та емоції зігрівають Ваші серця й  подарують іще більше натхнення для нових успіхів і життєвих перемог!

   Зі святом, рідні, кохані, прекрасні! Нехай весна живе у вашому серці щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої.