logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Привітали любих педагогів з Днем учителя


Опубліковано Пн, 2 Жовтня 2017 в 14:19


       Ранок 29 вересня 2017 року в комунальному закладі «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради розпочався дуже гамірно й активно: при вході в навчальний корпус на вчителів чекала чарівна журналістка – учениця 10-А класу Семенюк Тетяна разом із оператором Осипенком Олександром із 9-Б класу для того, щоб взяти інтерв’ю у педагогів до Дня учителя. Після цього на освітян чекав сюрприз-привітання від творчої ініціативної групи «КОШу».

         Протягом дня кожен клас, а також батьки ліцеїстів вітали своїх любих вчителів та вихователів квітами, найщирішими побажаннями та піснями.

         Також з нагоди Дня учителя в «Козацькім ліцеї» для усіх освітян було організовано та проведено тематичний святковий концерт, на який запросили ветеранів педагогічної праці.

         Привітала з наступаючим Днем учителя своїх колег пані директор школи-інтернату Губіна Оксана Олександрівна. Професійного розвитку, здоров’я, наполегливості й результативності в роботі побажала освітянам депутат Запорізької обласної ради Ковиліна Тетяна Миколаївна.

          Надзвичайно цікавою, багатою на несподіванки та емоційно насиченою була концертна програма до свята.

         Дзвінкоголосий дует «БУМ» (Прокопенко Марія та Магденко Анастасія із 5-х класів) організував віртуальну мандрівку у світ дитинства з піснею «Дитинства світ» (Керівник - Соломнікова Тетяна Антонівна). Усі присутні в залі зарядились енергією та драйвом від гарячого танцю ча-ча-ча у виконанні Сагдєєва Марата із 11-В класу та Бєлової Сніжани, учениці 8-Б класу. (Керівник - Ситник Олег Володимирович). Переглянули музичне відеопривітання від Афанасьєва Олександра із 8-Б класу, вихованця гуртка гри на фортепіано «Веселі нотки» (Керівник - Тер-Аванесян Джульєтта Наполеонівна).

       Подарував веселу пісню «То не є проблема» оптимістично налаштований Сергієнко Вадим із 4-Б класу. Продемонструвала майстерність перевтілення команда 10-А спільно з 9-Б класом «КІПІШ» з цікавими тематичними мініатюрами (Керівник – Миронова Анна Сергіївна).

       Досить романтичним був танцювальний подарунок від хореографічної групи «Сузір’я»  - соло «Під дощем» у виконанні учениці 7-Б класу Дабіжі Владислави.

       Мажорним завершенням свята стало неочікуване перевтілення хору «Соловейко» з піснею «Круче всех».

       Завдяки талановитому дуету ведучих - Острівній Анастасії та Батраченку Артему атмосфера свята була легкою, теплою і надзвичайно феєричною.

       Ще раз вітаємо педагогів з Днем учителя!