logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Привітали воїнів-захисників з новорічно-різдвяними святами


Опубліковано Чт, 28 Грудня 2017 в 11:08


     Нового року та різдвяних свят з величезним нетерпінням чекають усі. Дуже хочеться дива, приємних несподіванок і справжнього відчуття свята також нашим дорогим захисникам, які зараз перебувають у зоні АТО.

     Тому протягом двох тижнів учні, батьки та педагогічний колектив Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» готували подарунки для воїнів 34-го батальйону 57 бригади, які проходять службу в селищі Піски Ясинуватського району Донецької області.

     На гуртках «Виготовлення сувенірів» і «Чарівний клубок» діти під керівництвом Лаврищевої Світлани Федорівни виготовили чудові іграшки-обереги: янголи та ялиночки до прийдешнього свята. Просто дивовижні ляльки-мотанки, зроблені власноруч, принесла учениця 9-Б класу Вдовіч Катерина.

     Також ліцеїсти створювали вітальні листівки, писали листи-привітання з новорічно-різдвяними святами.

     Зібрали багато консервованої смакоти, трішки фруктів і меду для зміцнення імунітету. Вирішили презентувати бійцям теплі шерстяні носки та рукавиці, засоби особистої гігієни. Батьки передали також смачних домашніх трав’яних чаїв, купили печива, цукерок.

     26 грудня 2017 року до ліцею завітали самовіддана та ініціативна волонтер Леонова Любов Олександрівна з ветераном АТО, бійцем 93-ї бригади «Карпатська Січ» Мельником Нікітою, щоб забрати подарунки для передачі воїнам-захисникам під час наступного візиту в зону АТО.

     Від щирого серця вітаємо наших дорогих бійців-героїв з прийдешнім Новим 2018 роком та Різдвом Христовим. Сподіваємось, що наші подаруночки, хай навіть невеличкі, допоможуть відчути дух свята та нагадають про нашу безмежну вдячність за можливість насолоджуватись життям у повній мірі. Здоров’я, здійснення мрій і миру нам усім!