logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

РЕАЛІЗУВАЛИ АКЦІЮ "ПИРІЖЕЧОК ДЛЯ ДРУГА"


Опубліковано Вт, 29 Листопада 2022 в 11:01


   Зазвичай для нас героями є ті, хто робить відважні вчинки, рятують життя інших людей,  проявляючи свою мужність і винахідливість у критичних екстремальних ситуаціях, хто є прикладом для наслідування. Інтерв'ю з такими людьми ми читаємо в новинах, бачимо в телесюжетах, на реаліті-шоу тощо.

   Зараз же мільйони українців є героями, які щодня роблять свій внесок у перемогу. І така діяльність надзвичайно важлива, бо наближає усіх нас до єдиної мети.

   27 листопада 2022 року на базі Запорізького Козацького ліцею розгорнулася волонтерська кухня: одні готували начинку з яблука й гарбуза, інші робили пиріжки для захисників – так реалізували акцію «Пиріжечок для друга»,  ініційовану Катериною Галустян, президенткою  молодіжного клубу «Інтеракт», що під патронатом Ротарі Клубу «Запоріжжя-Хортиця». З командою ліцеїстів та юних інтерактівців тилова робота була дуже потужною.

   Пиріжки вийшли унікально смачними, солодкими та пишними.

   «Такі смачні пиріжки, як у мами», – ласуючи дитячими кулінарними виробами, нахвалював один із захисників.

   У по-справжньому родинному колі поспілкувалися із нашими військовими-супергероями, подякували за оборону й захист країни, отримали потужну енергію віри та впевненості, що зло буде вигнане з нашої землі.

   Випічку склали в коробки й передали нашим воїнам світла та добра.

   Підтримуємо! Дякуємо! Віримо! Переможемо!