logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

РІЙ "ЯСТРУБИ" "КОЗАЦЬКОГО ЛІЦЕЮ" ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ ЗАПОРІЗЬКУ ОБЛАСТЬ У ФІНАЛІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ "СОКІЛ" ("ДЖУРА") НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ


Опубліковано Сб, 6 Липня 2019 в 19:02


   4 липня 2019 року на площі Героїв у місті Новомосковськ Дніпропетровської області відбулося урочисте відкриття III (фінального) Всеукраїнського етапу військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

   На захід зібралося 46 роїв (майже 600 учасників) - переможців обласних етапів змагань з усієї України.

   Привітав учасників змагань заступник міністра освіти і науки України Хобзей Павло Кузьмович.

   На урочисте відкриття гри завітали директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Озерова Тетяна Ярославівна, директор Запорізького обласного центру туризму Романчук Олександр Павлович і директор Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Губіна Оксана Олександрівна підтримати рій «Яструби» із «Козацького ліцею», який представляє Запорізьку область у фіналі Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

   Протягом 10 днів команди джур, козаків і козачок житимуть у наметовому містечку на території дитячого оздоровчого центру «Перлина Придніпров’я» та змагатимуться за перемогу.

   «Приємно вражена організацією і місцем проведенням ІІІ етапу змагань. Дуже сподобалося облаштування табору, який розташований у сосновому лісі, де чудове повітря і затишок. Також близько за 100 метрів - піщані береги річки Самари. Благоустрій території санаторію та умови проживання сприяють чудовому настрою і надихають до самовідданої боротьби за перемогу», - поділилася емоціями і враженнями ройова «Яструбів» із Запоріжжя Довбня Єлизавета. 

   Попереду на учасників змагань чекає багато випробувань: конкурси «Впоряд», «Відун», «Рятівник», «Фізична підготовка», «Смуга перешкод»,  змагання «Стрільба» з пневматичної зброї, «Метання гранати», «Саперна підготовка» тощо. Окрім цього, у команд запланована  дуже  цікава і насичена програма: виховні години, екскурсії,  вечірні ватри у колі друзів.

   «Бажаємо «Яструбам» витримки, наполегливості, впевненості у власних силах та повернення додому з перемогою!!! Дякую Дніпропетровщині, колегам за високий рівень організації Всеукраїнського етапу дитячої військово-патріотичної гри «Джура». Вболіваємо за кожного, особлива увага прикута до Запорізької команди комунального закладу «Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради. Бажаємо командного духу, наснаги, позитивних емоцій, згуртованості, віри в перемогу!» - прокоментували відкриття гри та висловили найкращі побажання директори Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації і Запорізького обласного центру туризму Озерова Тетяна Ярославівна та Романчук Олександр Павлович.

    Віримо у «Яструбів» і бажаємо наполегливості у досягненні своєї мети! Нехай щастить!