logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Семінар-тренінг для батьків "Міфи та правда про наркотичні речовини"


Опубліковано Чт, 1 Лютого 2018 в 13:03


     30 січня 2018 року в комунальному закладі «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради відбувся семінар-тренінг «Міфи та правда про наркотичні речовини» для батьків учнів 8-х класів.

     «Чому в підлітковому віці хочеться пробувати все те, що заборонено? Як батькам розпізнати, чи вживає їхня дитина психоактивні речовини та куди звертатись за допомогою?» –  допомагали знайти відповідь на всі ці питання батькам Моргун Анастасія Григорівна, соціальний педагог ліцею, та Пугач Лілія Василівна, практичний психолог.

     Разом із батьками активно працювали в групах і класні керівники 8-А та 8-Б класів – Класс Наталія Петрівна й Андрушко Ася Леонідівна.

     Під час заходу особливу увагу звернули на таку речовину, як насвай  -нікотиновмісний продукт. Серед підлітків він вважається безпечною забавкою. Виконуючи завдання, учасники семінару зруйнували міфи відносно цього психотропного препарату та усвідомили, яку шкоду він завдає організму людини.

     Подібні заходи в навчальному закладі дуже важливі, так як всі учасники освітнього процесу «Козацького ліцею» усвідомлюють, що запорукою результативної профілактичної роботи є саме робота в команді, активна співпраця батьків і педагогів задля гармонійного виховання дітей