logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

ЩИРО ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ "УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2023" У ЗАПОРІЗЬКОМУ КРАЇ


Опубліковано Пн, 27 Лютого 2023 в 13:12


   Щорічний Всеукраїнський конкурс «Учитель року» проводиться з метою стимулювання участі педагогів у процесах становлення та розвитку ефективної національної системи освіти та популяризації кращих і новітніх педагогічних практик, зростання професійної майстерності вчителів.

   На Запоріжжі завершився обласний тур конкурсу «Учитель року –2023».

   Конкурс проходив у два етапи: відбірковий теоретико-практичний, що включав конкурсні випробування «Тестування», «Методичний практикум» і «Практична робота», та фінальний, під час якого учасники проводили майстер-класи для педагогічних працівників, демонструючи вміння адаптувати власну педагогічну ідею (методи, прийоми роботи) до специфіки навчальних тем, а також урок зі здобувачами освіти.

   За підсумками журі визначено переможців обласного туру Конкурсу:

І місце посів Філоненко Сергій Васильович у номінації «Основи здоров’я»

І місце здобув також Ситник Олег Володимирович у номінації «Захист України».

   Ми пишаємося та захоплюємося найкращими педагогами Запорізької школи-інтернату «Козацький ліцей», креативними, розумними, завзятими, цілеспрямованими, справжніми професіоналами своєї справи!

  Щиро вітаємо Вас, Сергію Васильовичу та Олеже Володимировичу! Бажаємо успішно представити козацький край у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023», що відбудеться у квітні-травні 2023 року.

   Як бачите, освітній фронт у надійних руках.

   Натхнення та успіхів у подальших випробуваннях, нових здобутків і перемог!

   Щиро вболіваємо за Вас!