logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Співпраця із Запорізьким багатопрофільним ліцеєм №62 - участь у веб-квесті "Пригоди Теда"


Опубліковано Пт, 15 Грудня 2017 в 21:07


      14 грудня 2017 року комунальний заклад «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради зустрічав гостей із Запорізького багатопрофільного ліцею №62.

      Учні дев’ятого класу ліцею №62 разом зі своїм тренером із консультацій щодо питань ВІЛ/СНІДу Букрєєвою Інною Юріївною завітали до «Козацького ліцею» для обміну досвідом та участі у веб-квесті «Пригоди Теда», який розробили соціальний педагог Моргун Анастасія Григорівна та лікар Кумар Оксана Русланівна.

          Опонентами команді ліцею №62 в проходженні квесту стали учні 9-Б класу школи-інтернату.

      Діти знаходили відповіді на питання квесту, користуючись можливістю виходу до мережі Інтернет. Таким чином, учні вчились шукати достовірну інформацію щодо питань збереження здоров’я, профілактики ВІЛ/СНІДу та інфекцій, які передаються статевим шляхом.

      Учасники заходу разом із вигаданим героєм Тедом пройшли шлях вирішення проблем, актуальних для підліткового віку, дізналися, де в місті Запоріжжі молодь може отримати кваліфіковану допомогу, а також зателефонували на Всеукраїнську гарячу лінію з питань ВІЛ/СНІДу, поставивши запитання, які хвилюють.

     Завдяки участі у веб-квесті дев’ятикласники отримали теоретичні знання і практичні навички: як уникати проблем та куди звертатися за допомогою у разі виникнення певних непередбачуваних ситуацій. Набуті знання допоможуть підліткам будувати свідоме майбутнє.

          Дякуємо гостям за участь у веб-квесті «Пригоди Теда». Сподіваємось на подальшу співпрацю «Козацького ліцею» та багатопрофільного ліцею №62.