logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Співпраця "Козацького ліцею" з громадською організацією "Універсал"


Опубліковано Чт, 11 Січня 2018 в 13:40


        Здоров’я – це, в першу чергу, спосіб життя  кожної людини. Це той стиль, який людина обирає для себе, і саме він визначає, досягне людина благополуччя чи ні.

       10 січня 2018 року до  комунального закладу «Запорізька спеціалізована школа-інтернат ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей» Запорізької обласної ради завітав правозахисник, президент громадської організації «Універсал» Денис Тарасов. 

        У ході зустрічі для  педагогічного колективу було проведено цікаву, змістовну та інформативну  бесіду  про вплив шкідливих звичок  на організм школярів  в цілому та репродуктивну функцію зокрема. Він зауважив, що проблеми наркозалежності сучасної молоді є нагальними та викликають стурбованість з боку батьків та педагогів. Тарасов Денис проінформував про способи розповсюдження синтетичних наркотичних речовин серед молоді в м. Запоріжжі та розповів про шляхи вирішення цієї складної ситуації.

        Кожен з педагогів мав можливість отримати відповіді на запитання, які виникали впродовж розмови. В світлі сучасних реалій життя підростаючого покоління ця зустріч була актуальною,  необхідною та своєчасною. Школа і надалі планує співпрацю з громадською організацією «Універсал», а саме: проведення загальношкільних батьківських зборів, проведення «круглих столів» з підлітками школи та інше.