logo
Запорізька школа-інтернат "Козацький ліцей"

Спортивно-просвітницький Фестиваль "Грай за Права Людини"


Опубліковано Вт, 14 Листопада 2017 в 11:27


        13 листопада 2017 року в Запорізькій школі-інтернаті «Козацький ліцей» було організовано та проведено спортивно-просвітницький Фестиваль «Грай за Права Людини».

        Головний організатор заходу – координатор і тренер кампанії «Грай за Права Людини», тренер НУО «Ліга толерантності» з м. Івано-Франківська Фомічов Олександр, який вирішив поділитися і обмінятися досвідом з НГО «Добросвіт». Співорганізаторами й спікерами фестивалю були представники громадських організацій, національно-культурних товариств, волонтери, активні освітяни із Запорізької області, які попередньо пройшли навчальний курс для тренерів, що поєднує навчання сучасним практикам залучення до масового спорту від провідних європейських спортивних клубів з Прав Людини.

        До участі запросили учнів 8-х, 9-Б та 10-А класів. Захід проходив у спортивній та тренажерній залах. На Фестиваль було запрошено також представників ЗМІ телеканалу Z.

        Ліцеїсти поділилися на 5 команд і відправились подорожувати станціями «Вікторина «Права дитини», «Гра на координацію», «Командоутворення», «Футбол», «Ручний м’яч».

        Діти отримали позитивні емоції й поглибили свої знання у сфері прав людини. Сподобався нестандартний підхід до форми проведення Фестивалю та ігри на згуртування колективу за допомогою спортивних вправ.

       Дякуємо за цікаві та пізнавальні спортивно-просвітницькі мандри.